Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Peultjes en taugé inpindasaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

350 gr peultjes
500 gr spitskool
150 gr taugé
1 rode paprika
1 teentje knoflook
2 eetlepels olie
6 eetlepels pindasaus

Bereiden

Haal de peultjes af, snijd de spitskool fijn en snijd de paprika in
stukjes.
Spoel de taugé af en pel en snipper de knoflook.
Verhit de olie in een wok en bak de knoflooksnippers hierin ± 1
minuut.
Roerbak de peultjes en de spitskool ± 3 minuten mee.
Schep de paprika en de taugé erdoor en bak ze nog even mee.
Voeg 2 dl heet water toe en laat het gerecht ± 3 minuten koken.
Schuif de groenten naar de zijkant en roer de pindasaus door het
kookvocht.
Schep de groenten door de pindasaus zodra die gebonden is. Serveer met
gebakken of witte rijst.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Roergebakkenvarkensvlees
Ajam boemboeroedjak
Singapore noedels met pikantesaus
Subgum gebakkenrijst
Indischespruitjes

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes